Komunikat “Odnowienie za xx dni” widoczny w konsoli UbiBot informuje o liczbie dni pozostałych do automatycznego odnowienia Twojego planu subskrypcji. Po upływie tego czasu nastąpi wyzerowanie limitów transferu danych i odnowienie dostępnych usług. Żadne dane nie zostają usunięte, nie jest też zerowana przestrzeń dyskowa (200MB w planie Darmowym).

Plan Darmowy (Free):
- Miesięczny limit 1 GB transferu danych zostanie przywrócony do pełnej wartości
Plany płatne :
- Odnowienie wszystkich limitów zgodnie z parametrami wybranego planu
- Kontynuacja dostępu do funkcji premium
Kiedy następuje odnowienie?
Odnowienie następuje automatycznie w cyklu miesięcznym, licząc od daty pierwszej aktywacji urządzenia lub zmiany planu. Data odnowienia jest stała dla każdego urządzenia.
Czy wymagane są jakieś działania?
Nie - proces odnowienia przebiega automatycznie. Nie musisz podejmować żadnych działań, aby Twoje limity zostały przywrócone.
Zobacz też Tymczasowy brak miejsca w chmurze – instrukcje działania.